Oficial e primavaraaa !!! E timpul sa facem ordine in sifonier si sa scoatem de la naftalina hainele colorate si legere, eu am ascuns puloverele groase si am ramas doar cu maletele si camasile. Astept cu nerabdare sa port paltoanele si trenciurile mele preferate pe care nu am reusit sa le port toamna pt ca frigul venise prea repede si astazi port unul din ele. Dupa cum ati observat motivele militare se regasec foarte mult in unele modele de paltoane si sacouri, tot mai des vedem modele cu nasturi mari aurii sau aramii sau cu multi nasturi mici, eu am citeva si.mi plac enorm. In tinuta de azi port un palton albastru care pare foarte simplu la prima vedere dar asortat cu pantalonii mei evazati preferati si cu sapca mea de “controlor de tren” se priveste foarte bine si integru.

In ultima postare de pe blog nu va placuse deloc tinuta mea, dar nu pot sa fiu intotdeauna la fel, incerc mereu sa abordez ceva nou, nu mi.e frica de experimente si tarimuri noi 😉 Asta va sfatui si pe voi – sa iesiti un pic din zona de confort 😉 Pe curind, savurati primavara !!!

Astazi am purtat : palton albastru by [ilink url=”http://www.fashionmia.com/Products/lapel-double-breasted-plain-woolen-coat-165241.html”]Fashionmia[/ilink], camasa alba by [ilink url=”http://www.fashionmia.com/Products/lapel-double-breasted-plain-woolen-coat-165241.html”]Passer [/ilink], sapca albastra by [ilink url=”http://www.zaful.com/?lkid=21047″]Zaful[/ilink], pantaloni by [ilink url=”https://www.facebook.com/Lookovetzki-271035286386940/?fref=ts”]Lookovetzki[/ilink]