Salutare !! Asa cum sezonul estival este in toi si ne dorim sa aratam superb la plaja sau chiar in timpul zilei purtind ceva mai scurt, am decis sa le fac o vizita fetelor de la [ilink url=”https://www.facebook.com/pg/Eugenysalon/services/?ref=page_internal”]Eugeny Aesthetics[/ilink] si sa fac citeva proceduri de masaj vacuum pentru a diminua un pic din celulita. Mai jos vedeti cum decurge procedura, este un pic dureroasa la inceput dar dupa citeva minute trece. Am preluat un text unde vedeti toate beneficiile si citeva contraindicatii. Totodata am facut o lista cu toate serviciile pe care le gasiti la salon.

“Terapia cu vacuum este un tip de tratament anicelulitic care foloseste puterea si beneficiile masajului in vederea indepartarii aspectului de coaja de portocala al pielii. Aceasta este o metoda non-invaziva care foloseste un dispozitiv special si se poate face atat la salon, cat si acasa. Masajul se poate face acasa, prin cumpararea dispozitivului, sau in saloanele de remodelare corporala.
Mersul la salon presupune intinderea pacientei pe o masa de masaj, aplicarea unei creme termoactive anticelulitice si plimbarea aparatului in zonele problematice ale corpului. Dispozitivul este dotat cu un capat special care se videaza in momentul in care atinge pielea si “absoarbe” celulita si straturile adipoase. Puterea, viteza sau profunzimea sunt reglate inainte de inceperea sedintei si variaza de la o persoana la alta in functie de tipul si problemele pielii, dar si de gradul de suportabilitate a durerii.
O sedinta nu dureaza mai mult de 30 de minute.

Exista si beneficii complementare indepartarii celulitei legate de:

– arderea grasimilor ;
– patrunderea adanca in toate tipuri de celulita;
– stimularea circulatiei sanguine sau limfatice;
– scaderea in diametru in zonele “lucrate” (abdomen, bratele, coapsele, genunchii si posteriorul sunt cele mai problematice zone);
– imbunatatirea stimei si imaginii de sine;
– rezultate vizibile dupa primele sedinte.

Contraindicatie

Terapia cu vacuum nu poate fi folosita de oricine. Exista contraindicatii la persoane care sufera de:

– epilepsie;
– boli cardiace;
– boli de piele;
– hipertiroidie.

Nu se poate recurge la acest tratament daca pacienta este insarcinata sau a suferit recent o interventie chirurgicala.”

Serviciile salonului Eugenya Aesthetics :

tilizarea + vopsirea sprincenelor

Stilizarea si vopsirea sprincenelor cu brow Henna.
RF

Radiofrecventa faciala
Hidrodermabraziune

hidrodermabraziune faciala
Oxigenare hiperbarica

oxigen hiperbaric
Peeling Chimic

Peeling-ul chimic soluţionează problema ridurilor fine de expresie de sub ochi şi din zona gurii, dar şi pe cele cauzate de expunerea excesivă la soare, îmbătrânire sau factori ereditari.
Masca Alginată

Măştile alginate elimina stratul cărnos de celule, curăţă porii dilataţi, au efecte astringente, previne apariţia ridurilor, hrăneşte faţă, multiplică efectul altor substanţe active în măşti.
Terapie LED

Terapia LED este o terapie complementară ce stimulează producerea de colagen și reduce producerea de melanină, fiind un adjunvant important în ședințele de tratare a ridurilor ți în cele de fermitate.
Curațire facială cu Ultrasunet

Acest tip de curățare a pielii se efectuiază cu ajutorul unui dispozitiv special care scoate murdăria din pori prin microvibrații. Nu este dureros și accelerează procesul de regenerare celulară.
Masaj facial + masca

Prin mișcări de masaj poți stimula circulația sângelui la nivelul feței și poți obține o piele mai întinsă și acea strălucire sănătoasă a tenului la care visează toate femeile.
Microdermabraziunea este o procedură noninvazivă de refacere a suprafeței pielii care exfoliază gentil sau „șlefuiește“ stratul superior de celule moarte, zonele roșii, etc.
Mezoterapie virtuală

Constă în emisia de unde electromagnetice pulsate și atermice care crează pentru moment deschiderea porilor membranei celulare pentru a permite inserarea de substanțe active în interior.
MicroPen

MicroPen este ideal pentru nivelul facial, pentru eliminarea ridurilor fine, tratarea acneei și a cicatricilor, dar și la nivel corporal, poate fi utilizat pentru reducerea vergeturilor.
Radiofecvență corporala

Pentru tratarea oricărui tip de celulită, modelare și tonifiere corporală, prin stimularea producției de colagen.
Cavitație

Cavitația topește celulita și zonele adipoase în trei etape. În 30 minute se folosește un dispoizitiv mobil pentru zona strictă de corp. Efectul: diminuare instantanee și vizibilă a celulitei.
Ultrasonoterapia

Destinat în special tratamentelor corporale legate de atenuarea nodulilor celulitici, reconturarea adipozităților localizate, atenuarea vergeturilor, etc.
Impachetari inTunel no Cellulite

Aparat profesional pentru slăbit în kilograme, cu raze infraroșii, pentru efect termic rapid și cu rezultate vizibile instant.
Electrostimulare

Acest tratament este ideal pentru întărirea și definirea musculaturii, ajutând la arderea grăsimilor și pierderea în centimetri.
Mezoterapie

Mezoterapie virtuala corporala
Masaj vacuum

Tratamentul poate fi folosit indiferent de gradul de celulită pe care îl aveți, acesta acționând atât la nivel cutanat, cât și subcutanat. Rezultatele sunt garantate.

Salon [ilink url=”https://www.facebook.com/Eugenysalon/”]Eugeny- beauty salon[/ilink] <3

Sursa text : http://www.sfatulmedicului.ro