Salutareee !! Nustiu cum voi dar eu nu mai am rabdare sa treaca valul asta de caldura si inca nu mai am rabdare sa mergem la mareeee…miine ne ducem si sunt extrem de fericita !!! Deacum a devenit o traditie, ca in luna august mergem cu Dana, prietena mea de suflet impreuna in vacanta, e cel mai frumos timp petrecut impreuna, leneveala pe plaja, shopping fara motiv si multa distractie, cam asa suna vacanta perfecta cu prietena cea mai buna – un fel de Dolce Vita <3 Acum imi pregatesc valiza si ce sa vedeti, ziceam ca nu imi place sa port rochii dar am o sumedenie de rochii frumoase si cam toate de pe Zaful iar aceasta cu lamii e superbaaa !!! Fara sa vreau ma duce cu gindul in Italia. Am fost doar in partea de nord a Italiei dar am un top cinci cu locuri pe care vreau neaparat sa le vad:

  1. Coasta Amalfi, situată în sudul Italiei, este una dintre cele mai frumoase porţiuni ale ţărmului Mării Tireniene, impresionând prin peisajele naturale spectaculoase şi prin localităţile pline de istorie.Dincolo de panoramele superbe presărate de-a lungul acestei regiuni, Costiera Amalfitana (cum este denumită în italiană) impresionează atât prin capodoperele arhitecturale şi artistice ce pot fi observate în oraşele din zonă, cât şi prin ingeniozitatea localnicilor ce şi-au construit locuinţele pe cornişele abrupte de pe coastă. Frumuseţea acestei regiuni a fost recunoscută şi de UNESCO, aceasta incluzând în 1997 coasta amalfitană pe lista Patrimoniului Mondial.
  2. Cinque Terre sau Cele Cinci Pamanturi desemneaza o portiune mica din coasta stancoasa a Rivierei Italiene, locul in care omul a ales sa construiasca cinci asezari, departe de vartejul civilizatiei, dar la doar un pas de capriciile cateodata navalnice ale marii. O vacanta in Cinque Terre este ca o calatorie inapoi in timp.
  3. Cortina d’Ampezzo – este un oraș aflat în sudul Alpilor Dolomiți italieni și provincia Belluno, Veneția. Situat în inima Dolomiților într-o vale alpină, este o stațiune populară, cunoscută mai ales pentru sporturile de iarnă.
    Aici s-au turnat mai multe filme cum ar fi Pantera Roz în 1963, James Bond.
  4. Capri si Grotta Azzurra – este o pestera marina pe coasta insulei Capri pe care nu trebuie sa o ratezi daca iti petreci vacanta in Italia. Pestera este lunga de 50 de metri in stanca si adanca de aproximativ 150 de metri avand fundul cu nisip.
  5. Lacul Como este un lac situat în Lombardia, nordul Italiei, la o altitudine de 199 m, într-o depresiune înconjurată de munți de granit și calcar. Lacul Como este alcătuit din trei segmente bine definite : Brațul Colico, Brațul Como și Brațul Lecco. Pe suprafața ocupată de lacul Como pot fi deosebite trei areale geografice. Țărmurile sudice, până la localitatea Lenno, sunt dens populate. Zona centrală este ocupată de dealuri pline de farmec.

V.am pupat si spor la shopping  Red Long Dress !!! Sursa – top 5 destinatii Italia Topten.ro

Astazi am purtat :

  • Rochie aici
  • Cercei aici
  • Sandale & geanta old.