Buna buna !! Postarea de azi este despre noua mea achizitie si anume geaca imblanita din denim cu broderii de pe [ilink url=”http://www.zaful.com/?lkid=21047″]Zaful spring 2017 Promotion [/ilink]. Eu cum sunt friguroasa, am gasit geaca ideala de primavara, frumoasa si calduroasa in acelasi timp. Cred ca tineti minte ca v.am tot zis ca sunt innebunita dupa hainele cu broderii si cind am vazut geaca asta pe site am comandat.o imediat 🙂 O port deacum citeva saptamini si nu ma satur de ea, merge bine si cu blugi si cu fuste, cu tocuri sau botine iar broderia de pe spate e cireasa de pe tort. Am ales sa port geaca cu pantalonii mei preferati la moment, care au fost cusuti de prietena mea Dana Lookovetzki !! Tot de pe Zaful sunt si ochelarii, o alta pasiune de.a mea iar rucsacul l.am cumparat inca in vacanta de vara din Sunny Beach si nu l.am purtat deloc si acum mi.a venit perfect.  Purtati fara frica denim, asta nu moare niciodata din tendinte !!!

Acum as vrea sa vorbim despre cum facem comanda de pe un magazin online pt ca primesc zilnic mesaje unde ma intrebati ce si cum 🙂 Deci e important sa avem un card pe care sa avem bani, dupa ne facem un cont pe site.ul de unde dorim sa cumparam , alegem produsul, pt marimi consultam de fiecare data tabelul cu Sizes Guides, il punem in cos, completam formularul cu adresa de livrare, achitam cu datele de pe card si asteptam 🙂 Dupa doua-trei saptamini primim de la posta un aviz si cu el mergem dupa colet, e foarte simplu !! Sunt magazine care au shipping gratuit dupa o anumita suma, ca de ex. [ilink url=”http://www.zaful.com/?lkid=21047″]Zaful[/ilink], daca comanzi mai mult de 30$ ai standart free shipping, unele insa au livrarea contra plata, fiti atente 😉

Astazi am purtat : geaca din denim by Zaful [ilink url=”http://www.zaful.com/lamb-wool-embroidered-denim-coat-p_242256.html?lkid=21047″]Lamb Wool Embroidered Denim Coat – Blue[/ilink], ochelari by Zaful [ilink url=”http://www.zaful.com/trapezoid-hollow-out-pilot-sunglasses-p_215779.html?lkid=21047″]Trapezoid Hollow Out Pilot Sunglasses – Silver[/ilink], pantaloni by [ilink url=”https://www.facebook.com/Lookovetzki-271035286386940/?ref=ts&fref=ts”]Lookovetzki[/ilink]. Pe curind, va pup !!