Bună dimineața !! Căldura mareee mon cher dar asta nu ne împiedică să savurăm un nou Beauty Cocktails, de data asta e exact ce aveam nevoie în zilele astea toride de vară – un frappe delicios, aromat și foarte iced !! V.am pregătit tocmai trei variante inspirate din această băutură cu mici diferențe între ele dar care sper să vă inspire și să vă facă poftă fie de frappe fie de un makeup nou. Am testat unele produse noi pe care le văsusem doar în brosură și de care m.am îndrăgostit. Toată gama Mark zici că e creată pentru mine, mă regăsesc în fiecare produs, pentru că pot să le folosesc atat în machiaje simple cat și în cele mai sofisticate.

Acum o să încep cu primul Beauty_Frappe care e și preferatul meu din toată trilogia, unde am folosit fardul de pleoape Mark. Inks – descoperirea săptămanii pt mine- care te ajută să creezi un machiaj special în doi timpi și trei mișcări. Fardul de pleoape are o textură cremă-gel pentru persistența culorii cu formula ușoară și care oferă lejeritate în aplicare. Il întindeți de-a lungul pleoapelor cu ajutorul buricelor degetelor. Cu cat aplicați o cantitate mai mare, cu atat veți obține un efect mai dramatic. Eu am folosit nuanța Forever Bronze. Iar pe buze am mixat un Pure Pink cu Perfectly Nude și am adăugat luciul de buze True Colour Glazewear . Iar dacă vă gandiți cum am obținut efectul de pleoape umede, vă zic eu – am adăugat și pe pleoape un pic de luciu de buze incolor.

Pentru a doua variantă a frappe.ului am folosit paleta True Colour Quad nuanțele de Berry Love. De-a lungul liniei superioare al ochilor am folosit nuanța cea mai deschisă care e numerotată cu cifra unu iar pe toată partea superioară a pleoapei și în colțul exterior am folosit nuanța cu numarul trei. Pe gene am folosit leger un pic de mascara Big & Daring Volume Mascara by Mark și atat. Am obținut un makeup finuț potrivit chiar și pentru o ieșire de zi dar și una de seară dacă optăm pentru un alt ruj, poate chiar un luciu mov. Pe buze e preferatul meu – perfectly nude (cred că și dorm cu el pe buze). Tot aici vedeți că am folosit și lacul de unghii Mark. Gel Shine care de o săptămană se menține perfect pe unghii și presimnt că o să fie oja mea preferata pe viitor !!

Iar varianta numărul trei este cea mai iced dintre toate. Este un machiaj potrivit pentru o ieșire intr-un club de noapte, unde am pus accentul pe ochi. Am folosit pe pleoape mai întai creionul contur gel Mark- nuanța Silver Shimmer care este bestial și foarte dar foarteee rezistent. Este ușor de folosit, are multe nuanțe îndrăznețe și intense cu care vă puteți juca și experimenta. Pe partea superioară și inferioară a pleoapelor am folosit nuanța numărul trei din paleta Metal Eyes și pe genele de jos un pic de mascara Big & False Lash Volume și nu pe neagru dar pe Electric Cobalt.

Toate produsele pot fi găsite in brosurile Avon, în caz că nu aveți una o găsiți și în varianta virtuală pe avon.md . Pupici !!